شیوه جوادالائمه(علیه السلام) برای مبارزه با ولنگاری فرهنگی ودغدغه رهبر معظم انقلاب...!
برخورد با انحراف
در این دوران نیز همچون زندگانی برخی دیگر از معصومان(علیهم السلام) فرقههای انحرافی که حتی خود را منتسب به شیعه میدانستند، فعال بودند؛ یعنی به نام شیعه، اما در باطن ضد هویت و ماهیت این مذهب، عمل میکردند، بنابراین امام جواد(علیه السلام) شیعیان را از متأثر شدن از آنها برحذر داشته و به گونه ای راهبری کردند تا آنها به اهداف خود نرسند.
آنها به قدری در بیان فضایل و مناقب اهل بیت(علیهم السلام) افراط و مبالغه داشتند که آن بزرگواران را از مرز بشری فراتر میبردند؛ این گروه که سابقه آنها حتی به عهد امامین صادقین(علیهما السلام) میرسید، بعضاً شخصیتهای بنام و صاحب کتاب بودند، همچون ابوجعفر کرخی یا جعفر بن واقد که اهل بیت(علیهم السلام) آنان را دروغگو میخواندند و با آنان بشدت برخورد میکردند.
در سیره جوادالائمه(علیه السلام) هر جا که احتمال خطر و متأثر شدن افراد جامعه از انحرافات بالا بود، ایشان بشدت برخورد داشته و به هیچ وجه تسامح نمیکردند.
استفاده از شیوه و راهبرد جوادالائمه(علیه السلام) برای مبارزه با ولنگاری فرهنگی که دغدغه رهبر معظم انقلاب است، اگر ولنگاری فرهنگی به تعبیر رهبری به معنای بیراهه رفتن فرهنگ ناب و اصیل جامعه ما با ظاهر جذاب باشد و اگر عده ای بخواهند در مبارزه با آن مانع تراشی کنند، باید مبارزه کرده و اجازه نداد.
وقتی فرهنگ دستخوش تغییر و تهی شدن از درون باشد، نباید جامعه و حاکمیت بپذیرد که به نام مصلحت و ملاحظه و پذیرش افکار مخالف، چنین چیزی رخ دهد؛ زیرا پذیرش در مقام مناظره و مباحثه تفاوت دارد با تسامح مقابل انحرافهای فکری و فرهنگی که ژست روشنفکری به خود میگیرد، اما در باطن فرهنگ اصیل را متأثر و نابود میکند.
باید با تأسی به سیره جوادالائمه(علیه السلام) بویژه در مباحثات و برخوردها، مراقب باشیم تا به بهانههای واهی و تیترهای جذاب، فرهنگ ما را به انحراف نکشانند، مانند بحث کنسرتها که با برچسب موسیقی اصیل، در عمل نوعی اختلاط زن و مرد و ابتذال را رواج میدهد و در کنار آن قبح و زشتی بسیاری از گناهان از بین میرود و در هر جامعه ای وقتی گناه عادی شد یا متأسفانه مانند برخی از امور در جامعه ما به ارزش تبدیل شد، باید آماده سقوط و نابودی باشد.
سیره امام جواد(علیه السلام) راهبرد مبارزه با ولنگاری فرهنگی است…