زنان شیرده پیاز مصرف نکنند
مصرف پیاز در دوران شیردهی منجر به نفخ در کودک و تاثیر در طعم شیر می شود . شیر مادر مانند خون مادر است و ترکیبی که در شیر مادر وجود دارد از طریق شیر به فرزند منتقل می شود .در مادران توصیه می شود که به صورت خام پیاز مصرف ننمایند و در صورت بروز آلرژی در کودک مادر باید پیاز را از رژیم غذایی خود حذف کند .
برای بهره مندی از حداکثر فواید پیاز باید آن را به صورت خام و تازه مصرف کرد . هر فرآیندی که بر روی مواد غذایی صورت می گیرد و حتی برش آن با کارد ، درصدی از ویتامین cآن را از بین می برد و در اثر حرارت دادن برخی از مواد که به حرارت حساسیت دارند ، از بین می روند . پیاز باید سالم و عاری از میکروب و هر گونه له شدگی باشد و پوست آن به علت آنکه می تواند میکروب را به راحتی جذب نماید ، باید سالم و عاری از ترک خوردگی باشد . از خرید پیازهایی که بوی تند و زننده دارند باید اجتناب نمود . پیاز باید در جای خشک و خنک نگهداری شود.
منبع / یاس / ش 96